Investeer in je toekomst

en krijg tot 2/3 vergoed!

keyboard_arrow_down

Dan ligt er een unieke kans voor je klaar:

Wanneer jij namelijk investeert in je professionele ontwikkeling door middel van een coachingstraject, kan je tot wel 2/3 van de kosten gefinancierd krijgen!

Wat houdt een coachingstraject in?

MIMOTO coaching werkt met Life LanguagesTM, een uniek hulpmiddel dat letterlijk woorden geeft aan onze communicatie: een van de meest belangrijke èn meest onderschatte vaardigheden. Een vaardigheid inderdaad. Want communiceren kan je leren.

Natuurlijk kunnen we allemaal communiceren. De vraag alleen is: is het ook effectief? Want hoe weet je of je opdrachtgever werkelijk begrijpt wat je bedoelt? En hoe zorg je ervoor dat je klant zich gehoord voelt?

Je krijgt inzicht in hoe je communiceert en je krijgt praktische handvatten om makkelijker verbinding te maken met je klant, opdrachtgever, of collega.

Daarnaast krijg je duidelijk welke kwaliteiten al in jezelf aanwezig zijn en welke groeikansen er nog liggen. Dus ook perfect als verkenning voor een eventuele omscholing.

  • maak verbinding met een (potentiële) opdrachtgever, ook wanneer je er geen automatische klik is vanaf het begin
  • begrijp sneller wat je klant bedoelt, waardoor je beter kan inspelen op zijn/haar wensen en deze zich echt gehoord voelt.
  • voorkom mislopen van opdrachten, terwijl het gevoel tijdens het gesprek zo goed leek.

Samen gaan we dan ontdekken welke kwaliteiten al in je zitten en hoe dit van invloed is op je communicatie. Maar ook het aanscherpen van je manier van leidinggeven of het verkennen van een andere loopbaan is mogelijk. Afhankelijk van wat jij graag wil leren en bereiken.

timeline

je kan een traject van 4 of van 6 gesprekken volgen

VERSTERK JE COMMUNICATIESKILLS, SLUIT BETER AAN OP DE BEHOEFTE VAN JE KLANT EN VERGROOT ZO JE KANS OP WERK

Hoe krijg ik die financiering?

Het programma Werktuig PPO is in het leven geroepen om werkenden in de creatieve en culturele sector te stimuleren in hun ontwikkeling. Aanvraag van de financiering kan je doen via hun website, waar je ook verdere informatie vindt.

PPO staat voor Permanente Professionele Ontwikkeling en is een initiatief van Platform ACCT (Platform Arbeidsmarkt en Culturele en Creatieve Toekomst)

"Werktuig PPO stimuleert de professionele ontwikkeling en de loopbaankansen van werkenden en werkzoekenden in de sector. Dat kunnen mensen zijn in verschillende functies bij van culturele en creatieve organisaties. Ook zelfstandigen die geregistreerd staan onder één van de bedrijfstakken van kunst, erfgoed, media of creatieve industrie kunnen een aanvraag doen."

(bron: Werktuig PPO)

Ben je ZZP-er?

ZZP-ers kunnen nu zelfs 2/3 van de totale kosten vergoed krijgen, met een maximum van €2000 per 12 maanden.

warning

LET OP: deze maatregel is maar tijdelijk en geldt tot de zomer van 2021. Wacht dus niet te lang.

Ervaringen van anderen

arrow_back arrow_forward

Maarten

"De natuurlijke manier waarop Guido me meenam in een proces van kijken naar mezelf en tot inzichten komen, is een kwaliteit die maar weinig mensen hebben. Hij wist mij te raken door verbanden te laten zien in de patronen over hoe ik in contact sta met anderen en op welke manier ik dat kan verstevigen."

Oscar

"De tools die ik aangereikt kreeg, zijn erg praktisch toepasbaar in de dagelijkse communicatie. Zowel persoonlijk als zakelijk geeft het werken met de Life Languages letterlijk woorden aan de onderlinge communicatie. De input van Guido is heel waardevol: ontspannen, doorvragend, inspirerend en aanmoedigend."

Evert

"Guido weet op een rustige manier te prikkelen om na te denken over mezelf. Vanuit een respectvolle houding worden thema's besproken die me helpen om na te denken waarom ik communiceer op de manier hoe ik dat doe en hoe ik meer aansluiting kan vinden op anderen die anders communiceren."

Rosanne

"Ik ben meer over mezelf en mijn houding richting anderen te weten gekomen."

Investeer in je toekomst

en volg een coachingstraject!

MIMOTO coaching

Mimoto Coaching is een onderneming van Guido Fokkema, gecertificeerd Life LanguageTM coach. Guido woont met zijn vrouw en zoon in Gorinchem, Nederland.

Mimoto betekent 'identiteit' in het japans. Wat we denken en doen, ons werk, onze relaties en ons communiceren, hebben allemaal hun basis in identiteit: wie we zijn.

Het uitgangspunt van Mimoto Coaching is het verlangen om mensen te helpen om te leven vanuit wie ze werkelijk zijn. Het begrijpen en omarmen van wie we zelf zijn en aanvaarden wie de ander is, staat aan de basis van elke coaching en training.

Guido Fokkema | gecertificeerd life language coach